Welkom op de pagina van groep 3/4

In groep 3 en 4 is Sinterklaas geweest, en hebben we een hele leuke muziekles gehad. De foto's staan hieronder.

Ook rommelpiet is dit jaar geweest in groep 3 en 4. Voor elk kind was de eerste letter van de naam in pepernoten op de tafel gelegd, en lekkere chocolade !

We hebben om de week muziekles van Juf Maya. We hebben daarin een lied geleerd over verschillende soorten instrumeten. Koperinstrumenten, snaar instrumenten en toets instrumenten. We hebben een muziekles gehad met docenten van het Segno collectief waarbij we samen het lied zongen. Daarna mochten we zelf de instrumtenten proberen, dit was erg leuk !

Om de week hebben we muziekles van Juf Maya op vrijdag. Hieronder een les met instrumenten.

Letterdoos werkjes in groep 3 in september

We hebben een leuke eerste week in de klas gehad.

Samen hebben we regels gemaakt, deze hangen in de klas.

Ook mochten we een tekening maken met wat we wensen voor dit schooljaar.

De kinderen kwamen met leuke wensen, graag leren lezen, leren rekenen, een gezellig jaar, en lief zijn voor elkaar.

Groep 3 kan de letters i en k al lezen. En de schrijfletter i en k kunnen we ook al !

Groep 4 heeft gewerkt uit het rekenboek, en in een werkboek van taal.

Allemaal nieuwe, en soms spannende dingen, maar dit ging heel goed !

Vrijdag hebben we de eerste muziekles gehad, dit ging over dieren en een drakendans.

Binnenkort komen de eerste foto's online !